ØGET MEDARBEJDERPRÆSTATION

Styrk din emotionelle intelligens

Emotionel intelligens har været genstand for stor diskussion i virksomheder, da det er anerkendt, at EI/EQ – eller som TMI termen ”Heart Work”, udgør en grundlæggende byggesten for enkeltpersoner og teams for at blive succesfulde. 

Megen forskning indikerer, at mennesker med en stor følelsesmæssig- og social kapacitet, som kender og forstår deres følelser, har kontrol over dem og kan forholde sig til andres følelser samt håndtere dem effektivt, har en fordel i de fleste aspekter af deres personlige og professionelle liv.

Dette kursus forklarer og udforsker de fem områder af inter- og intrapersonlige færdigheder og de 15 komponenter, som dette dækker over.

Deltagere opfordres til at færdiggøre ”TMI Personal EQ Profile” – et online værktøj tilgængeligt for ”Heart Work”-deltagere forinden deres deltagelse på læringsforløbet. Resultaterne af profilen tilføjer dybde og substans til den enkeltes læring ved at identificere EQ styrker og udviklingsområder.

MÅLGRUPPE

Alle kan drage nytte af at deltage i dette kursus uanset rolle eller anciennitet. EQ strategier virker for alle i ethvert henseende af både arbejds- og privatlivet.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Forstå, hvad emotionel intelligens er og hvordan det virker
  • Identificere og måle personlige EQ styrker og udviklingsområder
  • Øve færdigheder, der gør det muligt for dig at genkende og bekræfte dine følelser
  • Bruge specifikke teknikker og udviklingsprocesser til at håndtere og effektivt arbejde med uhensigtsmæssige følelser hos dig selv og andre

Vil du have yderligere værktøjer til udvikle og forbedre præstationerne i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Introduction to Mindfulness, som giver dig værktøjerne til at opnå indre ro og skabe bevidsthed om din trivsel.

Personal Guarantee, som giver dig værktøjerne til levere kvalitet i alt det du foretager.

Reaching for the Stars, som giver dig som high performer redskaberne til at hæve dit præstationniveau yderligere.

Teamship, som giver dig værktøjerne blive en bedre holdspiller, både overfor dig selv og dine kolleger.

Time Manager, som giver dig redskaberne til effektivt at navigere og disponere over din tid.

Kontakt – for flere oplysninger.