MÅLRET DIN ENERGI OG SKAB LEDELSE MED MOD

Ledelse med mål & mening.

Når du læser om, eller er vidne til, et fantastisk lederskab, kan det inspirere andre til at ville overgå og lære fra det. Det er vigtigt, at du er tro mod dig selv og trækker på dine styrker og evner for at være den bedst mulige leder, du kan blive.

Soulful Leadership kan lyde som en ”blød” løsning – det er ikke tilfældet. Ved at forstå de forskellige arketyper i ledelse og undersøge den værdi, som de bringer med sig, vil du være i stand til at forstå, hvilken type leder du har potentialet til at blive.

 

Soulful leadership - Leadership development - TMI

Ledere på alle niveauer i din organisation vil drage nytte af opdagelse og selvbedømmelse af de fire arketyper af Soulful Leadership – Elskeren/poeten, Monarken, Krigeren og Tryllekunstneren. De vil lære synspunkterne for hver arketype, hvad der driver og begrænser dem, og hvordan man vækker hver enkelt gennem innovative øvelser.

Med Mindful teknikker og principper vil du få adgang til hver af de 4 ledelsescentre, de 4 intelligenser og de 4 arketyper til at opbygge dit eget udviklingsprogram – som du kan bruge, når behovet opstår.

METODE

Dette er et yderst interaktivt kursus med præsentationer ledet af undervisere, diskussioner, gruppearbejde og øvelser i mindful teknikker.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Vurdere og undersøge dine nuværende styrker og udviklingsområder
  • Få indsigt i de 4 ledende arketyper og udnytte deres styrker, når det er relevant
  • Få adgang til, dyrke og balancere energikilder til målrettet at lede medarbejdere og organisationen på rejsen mod succes
  • Øve mindful teknikker til at fokusere din energi på at føre an med modet af dine overbevisninger

Vil du have yderligere redskaber til at udvikle lederkompetencerne i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Teamship for Leaders, som giver dig redskaberne til blive en endnu bedre leder og optimere fællesskabet i dit team eller organisation.

Emotionally Intelligent Leadership, som giver dig redskaberne til hæve din følelsesmæssige intelligens, der er vejen til exceptionel ledelse.

Leadership 1-2-3, som gennem velfunderede principper, giver dig værktøjerne til at blive en levende og inspirerende leder.

Leading For Generations, som giver dig som leder redskaber til at forstå og drage nytte af de forskellige generationer i dit team og din organisation.

Leading For Success, som giver dig som leder en bedre forståelse for og bevidsthed om din egen lederprofil, som er et vigtig led i effektiv ledelse.

Kontakt – for flere oplysninger.