LEDERUDVIKLING

Gensidig forståelse for hinandens styrker, egenskaber og særheder på tværs af generationer, er en af de mest vigtige ledelsesdiscipliner, men også overset af mange.

Ledelse kan for de fleste være kompliceret; de der lykkes med det, anvender en bred palet af kompetencer, der sætter en retning på deres forretning, inspirerer andre og tager modige beslutninger. Frem for alt er de I stand til at formulere deres hensigter bestemt, målrettet og med et tydeligt formål over for alle generationer

 

Leading the Generations - Leadership Development - TMI

Formålet med dette kursus er at hjælpe dig med at opnå generationsbevidsthed og gøre dig i stand til at identificere de måder, hvorpå arbejdet kan forandres, som reaktion på de forskellige generationers behov, tilgange og stilarter.

Ledere, som anerkender motivationen bag de forskellige generationer, har større chance for at forbedre deres præstationer og bidrag til virksomheden.

Betragt generationsbevidsthed som en anden måde at forstå dine medarbejdere bedre på. Mange vurderer sig selv ved brug af Myers Briggs, What’s Your Color, DISC eller andre personlighedsprofiler. Generationsbevidsthed er en anden værdifuld færdighed i dit overordnede ledelsesrepertoire.

MÅLGRUPPE

Dette kursus med trænerledede præsentationer, aktiviteter, gruppearbejde, praktiske diskussioner og integrerede virkelighedsnære cases er skræddersyet til ledere i alle typer virksomheder.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Lede generationerne til at øge teamwork, innovation og samarbejde
  • Afholde og lette møder, der samler de forskellige generationsafgørende holdninger
  • Lede dit team til bedre præstationer
  • Reducere stress som leder ved opnår en øget forståelse for måder at styre de forskellige generationers attitude og holdninger

Vil du have yderligere redskaber til at udvikle lederkompetencerne i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Soulful Leadership, som giver dig værktøjerne til at styrke dit lederskab, ved bedre at kunne identificere og udnytte dine styrker og derved evner til at være den bedst mulige leder.

Teamship for Leaders, som giver dig redskaberne til blive en endnu bedre leder og optimere fællesskabet i dit team eller organisation.

Emotionally Intelligent Leadership, som giver dig redskaberne til hæve din følelsesmæssige intelligens, der er vejen til exceptionel ledelse.

Leadership 1-2-3, som gennem velfundrede principper, giver dig værktøjerne til at blive en levende og inspirerende leder.

Leading For Generations, som giver dig som leder redskaber til at forstå og drage nytte af de forskellige generationer i dit team og din organisation.

Kontakt – for flere oplysninger.