EN KOMPLET LEDERUDDANNELSE

Bliv en inspirerende leder.

John F. Kennedy blev engang citeret for at sige ”Leadership and learning are indispensable to each other.”.

I denne TMI Learning Suite opfordres ledere til at lære hvordan de kan inspirere andre til at sigte efter mere, gøre mere, lære mere og være mere.

Leadership 1, 2, 3 består af et otte dages langt læringsforløb, der gennem tre engagerende moduler, dækker tre behovsniveauer.

Leadership 1-2-3 - Leadership Development - TMI

Baseret på velfunderede principper, der yder et afgørende bidrag til udviklingen af enhver leder, giver Leadership 1 klarhed om lederrollen og opbygger grundlæggende kompetencer. Leadership 2 fokuserer på det fulde omfang af den ”professionelle rolle”, der omfatter trænere, coaches, holdledere. Leadership 3 fokuserer på den højt inspirerende evne til at lytte til andre, inspirere og styrke den enkelte til at samarbejde og opnå succes.

Hvert kursus tilbyder inspiration, ideer, værktøjer, praktiske tilgange og processer med det formål at engagere enhver medarbejder til at sigte efter succes for virksomheden og hinanden.

MÅLGRUPPE

Nyudnævnte og erfarne ledere, der enten har formel eller uformel ledelsesansvar, vil opnå væsentlig og øjeblikkeligt anvendelige færdigheder til at udmærke sig i deres rolle.

DETTE LEARNING SUITE VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Inspirere andre til at nå nye højder af engagement og bidrag til virksomheden
  • Succesfuldt lede andre i en tid med turbulens og forandring
  • Udvikle og succesfuldt anvende vigtige færdigheder og ledelseskompetencer med gennemprøvede og praktiske værktøjer
  • Udvikle en personlig ledelseshandlingsplan med øjeblikkelig virkning

Vil du have yderligere redskaber til at udvikle lederkompetencerne i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Leading For Success, som giver dig som leder en bedre forståelse for og bevidsthed om din egen lederprofil, som er et vigtig led i effektiv ledelse.

Leading For Generations, som giver dig som leder redskaber til at forstå og drage nytte af de forskellige generationer i dit team og din organisation.

Soulful Leadership, som giver dig værktøjerne til at styrke dit lederskab, ved bedre at kunne identificere og udnytte dine styrker og derved evner til at være den bedst mulige leder.

Teamship for Leaders, som giver dig redskaberne til blive en endnu bedre leder og optimere fællesskabet i dit team eller organisation.

Emotionally Intelligent Leadership, som giver dig redskaberne til hæve din følelsesmæssige intelligens, der er vejen til exceptionel ledelse.

Kontakt – for flere oplysninger.