LEDELSESUDVIKLING

Led et vindende team.

Der hersker en generel anskuelse om, at nogle teams udelukkende udvikler sig på baggrund af held. Dette er ikke tilfældet.

 

Teamship - Personal Improvement - TMI

Et effektivt team kræver ikke alene god ledelse, men også viljen fra hvert enkelt medlem til at deltage helhjertet.

Konceptet om holdånd opstår ud fra god adfærd og den rette indstilling om, at dette kræves for at være en del af et effektivt team.

Lige såvel som lederskab er hvad der kræves for at være en god leder og statsborgerskab er, hvad der kræves for at være en god statsborger, er holdånd, hvad der kræves for at være et effektivt holdmedlem.

At være en god leder er en vigtig rolle i forhold til at sikre at alle yder deres bedste, opfordre og støtter dem til det.

Dette 2 dags kursus sikrer, at dine ledere åbner op for både viljen og evnen til at drive en positiv kultur, hvor ”VI” er omdrejningspunktet. De vil opleve vigtigheden af 4 klynger – retning, færdigheder, lederskab og etos – og udvikle en sund handlingsplan for forbedringer i teamet

MÅLGRUPPE:

Dette kursus med trænerledede præsentationer, aktiviteter, gruppearbejde, praktiske diskussioner og integrerede virkelighedsnære cases er skræddersyet til ledere i virksomheder.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Udvikle stærkere relationer til dine medarbejdere med en øget følelse af ejerskab og ansvar
  • Få et bedre brand image samt en bredere forståelse af teamets mål
  • Reducere omsætningen af medarbejdere og engagere teammedlemmer med en fornyet forpligtelse til at udmærke sig
  • Anvende strømlinede processer, der gør arbejdet interessant og engagerende
  • Bidrage til en mere positiv virksomhed og team-orienteret ”vi”-kultur

Vil du have yderligere redskaber til at udvikle lederkompetencerne i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Emotionally Intelligent Leadership, som giver dig redskaberne til hæve din følelsesmæssige intelligens, der er vejen til exceptionel ledelse.

Leadership 1-2-3, som gennem velfunderede principper, giver dig værktøjerne til at blive en levende og inspirerende leder.

Leading For Generations, som giver dig som leder redskaber til at forstå og drage nytte af de forskellige generationer i dit team og din organisation.

Leading For Success, som giver dig som leder en bedre forståelse for og bevidsthed om din egen lederprofil, som er et vigtig led i effektiv ledelse.

Soulful Leadership, som giver dig værktøjerne til at styrke dit lederskab, ved bedre at kunne identificere og udnytte dine styrker og derved evner til at være den bedst mulige leder.

Kontakt – for flere oplysninger.