VERDENSKENDT SERVICEYDELSESPROGRAM

Bliv en reklamationsvenlig virksomhed.

Håndtering af reklamationer og klager, samt hvordan man omvender dem til succesfulde forretningsmuligheder, er en udfordrende proces, der kræver de rette kompetencer.

Ved du, hvor mange kunder du tabte sidste kvartal? Ved du hvorfor? Ved du, om reklamationen blev håndteret tilfredsstillende? Ved du, hvad du skal gøre for at bevare dine eksisterende kunder samt tiltrække flere nye?

Tack Tmi

På dette kursus lærer du at behandle en reklamation som den gave, den er; at genvinde utilfredse kunders tillid; og at holde på kunderne. En effektiv reklamationspolitik, samt den rette indstilling og kompetence hos medarbejdere, styrker kundeloyaliteten og dermed din bundlinje. Ofte kan det lykkes at knytte kunden endnu tættere til virksomheden gennem god klagehåndtering, baseret på god reklamationspolitik

Kurset består af en kombination af instruktør-præsentationer, fælles diskussioner/perspektivering og gruppearbejde der tager udgangspunkt i virkeli-ge hændelser og arbejdsrelaterede situationer.

MÅLGRUPPE:
Alle med kundekontakt uanset om det er ansigt til ansigt, via telefon, over nettet eller skriftligt samt personer er med til at udforme virksomhedens service- og reklamationspolitik.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Håndtere og behandle reklamationer mere effektivt fra alle typer kunder
  • Ændre din holdning til klager og mindske dit stressniveau
  • Lytte og modtage kritik professionelt, uden at tage det personligt
  • Øve nøglekompetencer til at håndtere reklamationer
  • Forstå klagernes betydning og konsekvenser
  • Forbedre virksomhedens klagehåndtering og kundernes kvalitetsopfattelse

Vil du have yderligere redskaber til at optimere kundeservice i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Putting People First, TMIs verdenskendte serviceuddannelsesforløb, som giver dig et engagerende forløb, der omdanner dine og dine medarbejderes tanker og følelser til kundeorienteret adfærd.

Keeping People First, som giver dig værktøjerne til vende dit team og organisations fokus på kunden, holde markedsføringen frisk og kunderne loyale.

Mapping Your Service Recovery Process, som giver dig reskaberne til at skabe en reklamationsvenlig kultur i dit team og organisation.

Shaping A Customer-Centric Culture Process, som giver dig værktøjerne til organiseret at identificere værdier, adfærd, færdigheder, strukturer og systemer, som er nødvendige for en gennemslagskraftig virksomheds kommunikation med øje for kunden.

Branded Customer Service, som giver dig redskaberne til at brande din virksomheds kundeservice, gennem skabelsen af en servicekultur.

Kontakt – for flere oplysninger.