KOMPETENCER TIL INSPIRERENDE KOMMUNIKATION

Fortæl din historie på en stærk måde

De sociale mediers fremgang har øget behovet for at finde mere kreative, uforglemmelige og effektive måder, hvorpå virksomhederne kan kommunikere.

”Storytelling for Business” er blevet en af de mest afgørende kommunikationsevner på arbejdspladsen. Virksomheder opfordrer deres medarbejdere til metodisk at søge, fortælle og dele deres oplevelser på arbejdet gennem fortællinger. Historier er ikke blot illustrative anekdoter, de har unikke kvaliteter, som følelsesmæssigt involverer mennesker – således at de skaber relationer til mulighed og potentiale.

Business storytelling - Culture change - TMI

Fortællekunsten er en meget effektiv og stimulerende måde for ledere at udtrykke deres udformede ideer på samt visioner, strategier og brandets budskab.

Ved at inddrage fortællekunsten i din forretnings-kommunikation vil du inspirere folk til at handle, træffe de rigtige beslutninger, rette tidligere fejl og bygge videre på andres erfaringer med succes – fordi deling af livserfaring bliver en værdifuld lærings-erfaring, som anses for en prioritet i forretningslivet.

MÅLGRUPPE:

Fortællekunst er en kommunikationsevne, som alle i virksomheden ville få gavn af at lære. Uanset hvilken rolle man besidder, kan dette kursus hjælpe dine medarbejdere med at opbygge og forbedre engagement og læring gennem kommunikation for sig selv og deres team.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Forstå værdien af god fortællekunst
  • Ændre synspunkter på fortællekunsten som en kommunikationsstrategi
  • Lære at søge og lytte efter historier, der vil inspirere andre i forskellige situationer
  • Øve de vigtigste færdigheder i fortællekunst
  • Genkende de rigtige muligheder for at bruge fortællekunsten som et kommunikationsmiddel

Vil du have yderligere redskaber til at forankre kulturforandring i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

The Energy Meter, giver dig som leder et fordelagtigt værktøj til at måle dine medarbejders medarbejderskab.

Understanding The Generations, som giver dig kompetencerne til at opnå en dybere forståelse af de forskellige generationer og forholde dig til andres diversitet.

Accelerating Results In A World of Change, som giver dig redskaberne til at lede forandring i dit team eller organisation.

Be A Double Bagger, som giver dig værktøjerne til at opbygge og vedligeholde relationer med andre gennem psykologiske principper.

Collaborating Across Cultures, som giver dig kompetencerne til at identificere og drage positiv nytte af de kulturelle forskelle dit team eller organisation består af.

Kontakt – for flere oplysninger.