HÅNDTERING AF FORANDRINGSPROCESSER

Opnå succes med forandringsledelse.

At beherske forandring er en afgørende prioritet for virksomheder og deres ledere.

Dette understreges i undersøgelsen “Trends in Change Management”, hvor 71 virksomheder, på tværs af alle 7 kontinenter og i alle brancher inden for erhverv og industri, deltog. For at skabe udvikling er det nødvendigt at skabe forandring, men forandringer kan være svære for dem, som de berører.

Managing change - Culture change - TMI

Kurset ”Managing Change” tager fat på nogle af de største udfordringer, som ledere i dag står overfor. Disse inkluderer som oftest: At engagere folk til at komme gennem forandringer, adfærdsmodstand, kommunikationsnedbrud, manglende omstillingsparathed samt at sikre, at forandringen bliver vedvarende og dermed integreres i virksomheden på lang sigt.

Uanset hvilken forandring, man står overfor, vil det typisk påvirke dynamikken blandt virksomhedens ansatte og den interne kultur, da det er medarbejderne, som skal drive processen hen mod det ønskede resultat. Det er netop denne proces og de strategier som kan hjælpe med at minimere en fiasko og sikre sucess, der vil være i fokus på dette kursus

MÅLGRUPPE:

Ledere, direktører og forandringsagenter med ansvar for at igangsætte og implementere forandringer I deres team og i deres virksomhed.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Arbejde gennem processen, der vedrører implementering af forandring i en virksomhed, og opbygge strategier til at styre hver enkel fase succesfuldt
  • Diagnosticere, hvordan man skal håndtere forandringsprocessen med formildende risici og modstand
  • Anvende forskellige metoder, værktøjer og kommunikationsstrategier til at engagere medarbejdere gennem reaktive og proaktive forandringsprocesser, de ville skulle stå over for

Vil du have yderligere redskaber til at forankre kulturforandring i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Storytelling For Business, som giver kompetencerne til at præsentere og kommunikere din virksomheds budskab på en inspirerende måde.

The Energy Meter, giver dig som leder et fordelagtigt værktøj til at måle dine medarbejders medarbejderskab.

Understanding The Generations, som giver dig kompetencerne til at opnå en dybere forståelse af de forskellige generationer og forholde dig til andres diversitet.

Accelerating Results In A World of Change, som giver dig redskaberne til at lede forandring i dit team eller organisation.

Be A Double Bagger, som giver dig værktøjerne til at opbygge og vedligeholde relationer med andre gennem psykologiske principper.

Kontakt – for flere oplysninger.