BYGGER PÅ MEDARBEJDERLOYALITET

Mobilisér alles energi – og vind!

En virksomhed kan sammenlignes med et fodboldhold. Ligesom i fodbold gælder det om at mobilisere alles energi omkring et fælles mål, at få alle til at spille sammen og trække i samme retning. Herved udvikles det særlige engagement, som vi i TMI kalder en Emplyeeship-kultur.

 

Employeeship - Culture change - TMI

Dette koncept handler om ejerskab. Det handler om at vinde, både for sig selv og holdet, og at have de samme synlige mål. Medansvar, engagement, medarbejderloyalitet og initiativ er nøgleord i denne proces.

På dette kursus får du redskaberne til at fremme Employeeship i din virksomhed eller i dit team. Der lægges op til stor deltagerinvolvering og du får en grundig indsigt i og praktiske værktøjer til dette unikke medarbejderkoncept.

MÅLGRUPPE:

Dette kursus er for alle i virksomheden – både ledre og medarbejdere. Alle bør involveres i Employeeship.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Øge produktiviteten i dit team/din virksomhed
  • Højne medarbejderloyaliteten
  • Skabe bedre interne og eksterne relationer
  • Skabe større ansvarsfølelse hos alle
  • Øge fleksibilitet og initiativ og skabe større fremdrift
  • Forbedre det generelle arbejdsmiljø

Vil du have yderligere redskaber til at forankre kulturforandring i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Managing Change, som giver dig værktøjerne til at beherske og udleve forandringsledelse på en sund og succesfuld måde.

Storytelling For Business, som giver kompetencerne til at præsentere og kommunikere din virksomheds budskab på en inspirerende måde.

The Energy Meter, giver dig som leder et fordelagtigt værktøj til at måle dine medarbejders medarbejderskab.

Understanding The Generations, som giver dig kompetencerne til at opnå en dybere forståelse af de forskellige generationer og forholde dig til andres diversitet.

Accelerating Results In A World of Change, som giver dig redskaberne til at lede forandring i dit team eller organisation.

Kontakt – for flere oplysninger.