SKAB EN KULTUR AF ANERKENDELSE OG PERSONLIG UDVIKLING

Skab produktive, berigende forhold

Betydningen af at opbygge og vedligeholde berigende og styrkende relationer med andre er enorm i alle aspekter af vores liv.

Ved at bruge nogle grundlæggende psykologiske principper i et hverdagsmiljø kan vi ændre ethvert dynamisk aspekt af en relation til det bedre, både i hjemmet og på arbejdspladsen.

 

Be a double bagger - culture change - TMI

“Be a double Bagger” er et kursus om opbygningen af en kultur af anerkendelse og personlig udvikling

I modsætning til andre personlige udviklingsprogrammer bør deltagerne på dette kursus forvente at blive taget på en unik og følelsesladet læringsrejse, som behandler emner, der er altafgørende for deres egen udvikling og trivsel samt for den virksomhed, de arbejder i.

På kurset får du en dybdegående indsigt i de forskellige typer af holdninger, overbevisninger og adfærd samt hvordan du tilpasser disse, når de har en negativ indvirkning på os selv og andre.

”Be a Double Bagger” er et inspirerende kursus, der styrker din selvtillid og udvikler en positiv indstilling til ens medmennesker.

MÅLGRUPPE:

Ledere som ønsker at lære, hvordan man inspirerer og opmuntre deres team. Medarbejdere der ønsker at fungere bedre som et hold. Enhver der går op i deres egen udvikling.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Udvikle og opretholde en positiv indstilling til dig selv, andre og dit arbejde
    Styrke din selvtillid
  • Modtage og give positiv og konstruktiv feedback til andre, uden at tage modet fra dem
  • Øge din tolerance over for folks forskelligheder
  • Opbygge et liv med mening og substans

Vil du have yderligere redskaber til at forankre kulturforandring i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Collaborating Across Cultures, som giver dig kompetencerne til at identificere og drage positiv nytte af de kulturelle forskelle dit team eller organisation består af.

Employeeship, som dig redskaberne til at samle dit team eller organisation og værne om ét fælles mål.

Managing Change, som giver dig værktøjerne til at beherske og udleve forandringsledelse på en sund og succesfuld måde.

Storytelling For Business, som giver kompetencerne til at præsentere og kommunikere din virksomheds budskab på en inspirerende måde.

The Energy Meter, giver dig som leder et fordelagtigt værktøj til at måle dine medarbejders medarbejderskab.

Kontakt – for flere oplysninger.