AT STÅ I SPIDSEN FOR FORANDRINGER

Omfavn forandring med tryghed.

Folk reagerer forskelligt overfor forandringer. Derfor er det afgørende, at du som leder kan differentiere din adfærd i forandringsprocessen for at gøre alle trygge.

Forandringer er ikke altid kærkomne. Nogle gange er fordelene ved forandringen ikke umiddelbart synlige, ligesom medarbejderne kan have svært ved at implementere ændringerne i deres nuværende arbejdsrutiner.

Oplever medarbejderne, at en given forandring tager dem langt væk fra deres nuværende position, kan forandringen virke stressende og kræve konstant støtte. Det er derfor altafgørende at forandringsprocessen forklares, anerkendes og ikke mindst forstås for at forandringen kan implementeres effektivt og succesfuldt.

Dette er et tankevækkende og berigende kursus, der er tilgængelig som en selvstændig læringsoplevelse, eller som en del af en læringsforløbet: ”Accelerating results in a world of change.”

Som deltager på dette kursus får du værktøjer og teknikker til succesfuldt og nænsomt at lede andre igennem forandring, igangsætte forandring og implementere forandring internt i din virksomhed.

METODE

Kurset indeholder et bl.a. selvevalueringstest, et ”Mastering the Change Curve”-spørgeskema, gruppearbejde og diskussioner.

DETTE KURSUS VIL GØRE DIG I STAND TIL AT:

  • Gennemføre enhver forandringsproces med succes baseret på en forståelse af de forandringsdynamikker, der er involveret.
  • Forholde dig til forandring på et personligt plan, og vurdere forandringens indvirkning
  • Anerkende reaktioner på forandring i praksis
  • Styre adfærd og holdninger i en forandringsproces
  • Planlægge individuelle handlingsplaner, der vil lette overgangen fra en fase til en anden

Vil du have yderligere redskaber til at forankre kulturforandring i din virksomhed kan du bl.a. med fordel tage et kig på kurserne:

Be A Double Bagger, som giver dig værktøjerne til at opbygge og vedligeholde relationer med andre gennem psykologiske principper.

Collaborating Across Cultures, som giver dig kompetencerne til at identificere og drage positiv nytte af de kulturelle forskelle dit team eller organisation består af.

Employeeship, som dig redskaberne til at samle dit team eller organisation og værne om ét fælles mål.

Managing Change, som giver dig værktøjerne til at beherske og udleve forandringsledelse på en sund og succesfuld måde.

Storytelling For Business, som giver kompetencerne til at præsentere og kommunikere din virksomheds budskab på en inspirerende måde.

Kontakt – for flere oplysninger.