Denne store spiller i branchen havde brug for at hjælpe sine ekstremt travle ansatte med at forbedre deres personlige produktivitet gennem effektiv tidsstyring.

I samarbejde med TMI, blev initiativet ’A Driving Personal Productivity’ – baseret på TMIs flagskib ’Time Manager for Outlook’ –  designet og præsenteret for over 1000 medarbejdere på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika.

TMI udviklede en alsidig og effektiv læringsoplevelse, som forbinder det praktiske element i Microsofts Outlook-program med TMI’s dokumenterede Time Manager principper, som frembringer et yderst relevant tidsstyrings program, som kobler ’hvad’ til ’hvornår’ for virksomheden og dens værdifulde medlemmer.

 

Kurset Driving Personal Productivity blev leveret i et fleksibelt 1 og 2 dags format, for at imødekomme ledergrupperne i 14 europæiske, 4 mellemøstlige og 8 afrikanske lade på bedste vis.

Rygtet om de gode resultater spredte sig hurtigt og TMI blev ydermere engageret til at levere workshops til en del kundens Key Accounts.

Deltagerne var overraskede og begejstrede over effekten af systemet, samt hvor simpelt og effektivt det kunne integreres i deres daglige tidsstyring – en hjælp til at sikre, at begge systemer og principper forblev i deres arbejdsliv.

Løsningsmodellerne er fortsat et centralt element i kundens udviklingsprogrammer og et nøgleværktøj til tidsstyringsoptimering, work-life balance og produktivitet.

Til toppen