Introduction to Mindfulness - Perfornace Improvement - TMI

Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er ved at opfinde den.

TMI inspirerer og giver dig redskaberne til at udforske de udfordringer og muligheder der venter forude.

Kommunikerer – TMI har en unik evne til at kommunikere og implementere koncepter på højt niveau til mennesker på alle niveauer i din organisation.

Inspirerer – TMI udnytter inspiration som en katalysator for at overvinde modstand til forandring og lette transformationsprocessen.

Præsterer – TMI har en enestående evne til at indgyde ny vitalitet og formål, der mobiliserer alles energi i retning af at nå et fælles mål.

TMI bruger en gennemprøvet ”5 I’s” rådgivningsproces og en bred vifte af kreative værktøjer til at skabe din læringsrejse.

”5 I’s” rådgivningsproces

Investigation

Har fokus på at forstå formål og ambition.

Identification

Har fokus på at identificere dine styrker og fastlægge.

Implementation

Har fokus på at ændre adfærd og udvikle kompetencer.

Integration

Har fokus på at fastholde motivation og forankre redskaber.

Inspiration

Har fokus på at opdage nye muligheder og udnytte potentiale.

Kreativt værktøj

Vi mener ikke, at træning alene skaber forandring. Integrerede løsninger er nødvendige for at gøre læring relevant, effektfuld og vedvarende. Og netop derfor benytter vi os af en lang række kreative værktøjer gennem vores omfattende 5I’s udviklingsproces.
TMIs konsulenter anvender en bred vifte af organisatoriske undersøgelser og psykometriske vurderingsværktøjer til at identificere prioriteter for fokusområder, samt til at etablere en basislinje til evaluering af effekten af vores udviklingsindsatser.
Innovative spil, bevidst inspirerende læringsindhold, ”food for thought” bøger og øvrige værktøjer anvendes før, undervejs og efter læringsrejsen.

CONSULTING

ASSESSMENTS & PROFILING

GAMES AND INNOVATION TOOLS

DEVELOPMENT INTERVENTIONS

Kontakt TMI
i dag

Til toppen