TMI

Vil du være konsulent i TMI Danmark?

TMI konsulentprofil

I TMI hjælper vi organisationer med at vinde - gennem udvikling af høj kunde- og medarbejderloyalitet. Som konsulent i TMI Danmark bidrager du til at udvikle vore kunders forretning gennem udvikling af mennesker og deres organisation. Hermed bidrager du også til vores vækst, både forretningsmæssigt og professionelt. Og således til din egen vækst.

ROLLE OG ANSVAR
Du får som TMI-konsulent ansvar for kundeudvikling og indtjening på dit område, samt for, at TMI koncepterne og udviklingsprogrammerne leveres i overensstemmelse med TMI’s standarder, både med hensyn til indhold og stil.
Du følger typisk kunden hele vejen rundt – fra den første kontakt over behovsafdækning, udvikling af løsning og evt. levering af løsningens ydelser.

PROFIL
Som TMI-konsulent kendes du bl.a. ved:

Din evne til at inspirere
Du ser muligheder og nye vinkler, finder ny viden, vender tingene på hovedet, ser nye sammenhænge, og er kreativ i udvikling af de rigtige løsninger

Din forretnings- og kundeorientering
Du kender til forretningsudvikling og drift, og tænker medarbejder- og organisationsudvikling ind i en forretningsmæssig sammenhæng; sætter dig ind i kundens forretning, når vi udvikler løsninger sammen med dem.

Anerkendende kommunikation
Du fokuserer i tanke og i tale på det, der fungerer, og på det, vi og kunden gerne vil opnå. Giver konstruktiv feedback og fejrer succeser.

Dit engagement og ansvar
Du viser oprigtig interesse for og engagerer dig i kunden og deres situation, og for at skabe den rigtige løsning med dem. Tager ansvar for både løsning, proces og relationen – det er nemt at være kunde hos TMI.

En praktisk tilgang
Løsninger skabt sammen med os i TMI tager højde for relevante processer og systemer hos kunden og kan let implementeres i det daglige arbejde. Værktøjerne er enkle og praktiske. Opfølgning og integration i kendte omgivelser prioriteres højt.

Værdiskabende relationer
Du opfatter relationen som central for at få den rigtige kvalitet ind i løsningen; gensidigt værdiskabende relationer øger arbejdsglæden.


ERFARING & UDDANNELSE
  • Salgs-/forretningsudviklingserfaring fra konsulentbranchen
  • Driftsmæssig erfaring fra service-/industrisektoren
  • Erfaring med levering af konsulentydelser, træningsprogrammer og evt. coaching
  • Ledererfaring en fordel
  • Brancheerfaring fra servicesektoren en fordel
  • Sandsynligvis cand. merc. eller lignende uddannelse
TMI Danmark ApSRosenvængets Allé 25DK-2100 København ØDanmarkTel: +45 70 25 00 85E-mail: