TMI

Den handlekraftige organisation

- Test organisationens engagement med "smart-meter"

Organisationens Smart-Meter handler om organisationens emotionelle intelligens. De virksomheder, som kan tiltrække de bedste medarbejdere, inspirere dem til at blive og til at yde deres allerbedste, er ikke alene professionelt kompetente – de er også socialt og emotionelt intelligente.
Mange undersøgelser bekræfter, at grundlæggende problemer i en virksomhed ofte er af følelsesmæssig karakter. For eksempel viser et amerikansk studie, at 46% af de medarbejdere, som siger op, gør det fordi de ikke føler sig værdsat. En international TMI undersøgelse, baseret på 100,000 medarbejdere, afslørede et meget lavt engangement – blandt andet, at 8 ud af 10 medarbejdere ikke føler sig ansvarlige for, at deres virksomhed når sine mål.

Emotionel intelligens i organisationen har afgørende betydning for jeres forretningsmæssige resultater.

Organisationens Smart-Meter omfatter en test, som er et værktøj designet til at klarlægge din organisations emotionelle intelligens. Fem områder undersøges i testen:
1. organisationens selvbevidsthed
2. organisationens selv-ledelse
3. organisationens selv-motivation
4. organisationens sociale bevidsthed
5. organisationens sociale færdigheder

Med målingen som udgangspunkt tilrettelægger vi træning og opfølgning, så I styrker jeres organisation med emotionel intelligens, engagement og handlekraft.
Kontakt os og hør mere om jeres muligheder.

TMI Danmark ApSRosenvængets Allé 25DK-2100 København ØDanmarkTel: +45 70 25 00 85E-mail: