TMI

Idea Navigator

Et spil som værktøj til at øge jeres kreativitet og kapacitet til at finde nye løsninger

Idea Navigator er et problemløsningsværktøj ”forklædt” som brætspil.

Formålet med brugen af Idea Navigator er at finde nye kreative løsninger på de forretningsmæssige udfordringer, I har ved at udfordre den vante tankegang og problemløsningsmetode i jeres virksomhed eller afdeling.

Brugen af et Idea Navigator-spil faciliteres af en TMI konsulent i grupper på 3-10 personer. Vi bevæger os gennem fire faser:

1. Definer den udfordring, I ønsker at arbejde med: en specificering af udfordringen også i relation til for eksempel det ønskede resultat, virksomhedens systemer, og strategierne.

2. Udforsk udfordringen og de grundliggende årsager og dynamikker, som skal håndteres – blandt andet med brug af en række utraditionelle analyseredskaber.

3. Innovér – en brainstorming hjulpet af redskaber, som stimulerer kreativ tænkning og forstyrrer den vanetænkning, som typisk ødelægger gode idéer, før de overhovedet bliver vurderet eller afprøvet.

4. Inkubation er fasen, hvor I foretager de nødvendige reality chek for de nye løsninger og finder ud af, hvordan I mobiliserer organisationen til at støtte den kommende implemetering. Her er der også brug for kreativitet, for eksempel i forhold til kulturer, af- og belønningssystemer, og ansvarsfordelinger.


Vi benytter en række teknikker til at udfordre vanetænkningen, blandt andet ved at aktivere både højre og venstre hjernehalvdel i en god balance, ved at forstyrre den vante logik - og ved at gøre problemløsning til noget, der godt kan være sjovt og energigivende.


Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan bruge Idea Navigator til at øge jeres kreativitet og kapacitet til finde nye løsninger!
TMI Danmark ApSRosenvængets Allé 25DK-2100 København ØDanmarkTel: +45 70 25 00 85E-mail: