TMI

MEDARBEJDERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN

I vil med øget arbejdsglæde i virksomheden kunne sikre bedre økonomiske resultater. Gør trivselsundersøgelsen til et effektivt redskab for menneskelig og økonomisk vækst.

Arbejdsklimaet er nok den væsentligste faktor, I selv har indflydelse på, for virksomhedens sundhed og økonomiske resultater.
Motivation og arbejdsglæde er afgørende for et godt klima, og medarbejdertilfredsundersøgelsen bliver hermed et centralt redskab på både virksomheds- og afdelings-/gruppe-niveau.

”Energimåleren” er en trivselsundersøgelse, som er både grundig og simpel. Den tager temperaturen på de faktorer, som er grundlæggende vigtige for arbejdsglæde og virksomhedens trivsel, den gør det tydeligt, hvor I med fordel kan sætte ind for at øge arbejdsglæde og skabe et klima, som styrker bundlinjen.
”Energimåleren” kan du bruge både som den almindelige årlige temperaturmåling, og i større forandringsprocesser som eksempelvis reetablering efter nedskæringer, grundlæggende kompetenceløft, værdi-implementering og fusioner.

Du vil med trivselsundersøgelsen ”Energimåleren” få:
– En simpel men grundig måling på medarbejdernes arbejdsglæde, motivation og andre centrale faktorer
– En handlingsorienteret afrapportering, som gør det let at følge op på medarbejdertilfredshedsundersøgelsen med effektive aktiviteter
– Et ”early warning system”, så du tidsnok kan opdage signaler, som kræver handling for ikke at give negativt udslag på virksomhedens økonomiske præstation
– Individuelle målinger, som giver den enkelte medarbejder et redskab til personlig udvikling – og netop dette, at den enkelte medarbejder og leder tager ansvar for sit eget bidrag og sin egen udvikling, bliver et stærkt udgangspunkt for de øvrige målinger
– Et dialogværktøj, som er med til at sikre fælles forståelse og effektiv kommunikation omkring trivsel og præstation

Din virksomheds særlige behov kan indbygges i målingerne. Kontakt os for nærmere dialog om dine muligheder.

Energikrise?

Test dig selv med TMI’s Employeeship måler – klik her

TMI Danmark ApSRosenvængets Allé 25DK-2100 København ØDanmarkTel: +45 70 25 00 85E-mail: