TMI

Om TMI Gruppen

TMI er et af de mest anerkendte globale netværk af uddannelses- og konsulentvirksomheder med selskaber i flere end 40 lande. I gruppen gennemfører vi både lokale opgaver såvel som internationale programmer på tværs af landegrænser og kulturer.

Mere end 5 mio. mennesker er over årene blevet uddannet af TMI – fra store og mindre organisationer, internationale og lokale virksomheder, og alle medarbejder- og ledergrupper på tværs af organisationerne.
TMI milepæle

2013: Johnny Hassinggaard Jensen tiltræder som adm.dir og overtager samtidig 50% af ejerskabet i selskabet. Johnny Hassinggaard Jensen har en mangeårig baggrund inden for ledelse, salg og service i danske og internationale selskaber, og har solid erfaring på såvel strategisk, taktisk og operationelt niveau. Jens Dalgaard fortsætter som medejer i selskabet.

2008: Jens Dalgaard, adm. dir og partner i TACK International, og Claudia Lindby, tidl. direktør i Carlsberg-gruppen, overtager Time Manager International Danmark med Claudia Lindby som adm. direktør.

2007: TMI Romania vinder priserne for Training Company of the Year, Trainer of the Year og Programme of the Year på Business-Edu Awards Gala, baseret på en undersøgelse blandt 400 HR-specialister.

2004: TMI søsætter konceptet Branded Culture, som hjælper virksomheder til stærk differentiering og profilering ved at afstemme medarbejdernes adfærd med virksomhedens image- og marketingstrategi. Bogen ”Branded Customer Service ~ The New Competitive Edge” af Janelle Barlow (TMI USA) og Paul Stewart (TMI New Zealand) er en af hjørnestenene i dette initiativ.

2003: Claus Møller sælger TMI til investorgruppen PRC, som er specialiseret i ”The Learning Industry”.

2002: TMI indgår globalt samarbejde med Microsoft om at tilpasse Time Manager konceptet til Microsoft Outlook, ledet af TMI Australien og TMI Irland.

1999: Heart Work konceptet lanceres og gør TMI til en af de vigtigste spillere i anvendelsen af følelsesmæssig intelligens (EI) i virksomheder.

1996: Claus Møller og Janelle Barlow publicerer den banebrydede bog, ”A Complaint is a Gift ~ Using Customer Feedback as a Strategic Tool”.

1992: TMI lancerer Employeeship konceptet, som siden har hjulpet utallige virksomheder verden over med at mobilisere alle ansattes positive energi og fremme alles ansvar, loyalitet og initiativ.

1990: Claus Møller får i 1990, som eneste europæer, titel af ”World’s Quality Gurus” af UK’s Department og Trade and Industry.

1988: Claus Møller og TMI vinder international anerkendelse for kvalitetskonceptet The Human Side of Quality, som er blevet beskrevet som et betydeligt bidrag til den globale kvalitetsudvikling.

1982: TMI udvikler kurset Putting People First i samarbejde med SAS, med henblik på at hjælpe virksomheder med at opnå et førsteklasses serviceniveau.

1975: Time Manager International (TMI) bliver grundlagt i Danmark af Claus Møller, da han udvikler Time Manager verdens første resultatværktøj.
TMI Danmark ApSRosenvængets Allé 25DK-2100 København ØDanmarkTel: +45 70 25 00 85E-mail: