TMI

Branded Culture

– Virksomhedskultur som styrker jeres brand

Virksomhedens brand er ikke blot et logo eller et reklameslogan. Det kan i høj grad være et udtryk for virksomhedens samlede strategi. Branded Culture handler om, at bringe vores kunders brand til live ”indefra og ud”. Vi bruger styrkerne i brandet til at forme en organisationskultur, der stimulerer den rigtige adfærd og de rigtige vaner, og lukker kløften mellem kundernes forventninger og virkelighedens leverancer.

• Branded Customer Service – vi engagerer medarbejder i brandets service DNA, og sørger for at de konsistent leverer ”Brand Promise” og at de lejlighedsvis giver kunderne ”WOW” – oplevelser.

• Branded organisationskultur – med afsæt i mission, vision, value, styrker vi den interne kommunikation (HR-branding), fastlægger den rette rekrutteringsstrategi, og definerer og implementerer Performance management.

• Employeeship – engagerede, loyale, ansvarlige og initiativrige medarbejdere, er en forudsætning for at skabe en virksomhedskultur præget af vitalitet, sundhed og high performance. TMI kan hjælpe med, at definere og implementere de vaner, adfærd og handlinger der skal til, for at opbygge en stærk og effektiv organisationskultur
TMI Danmark ApSRosenvængets Allé 25DK-2100 København ØDanmarkTel: +45 70 25 00 85E-mail: